Hej!

Jag heter Andreas Wahlström

Här kan ni se mitt CV och vem jag är som person

Språkkunskaper

Svenska100%
Engelska95%

Några programkunskaper

Datorkunskap95%
Officeprogram80%
Adobe Photoshop70%
Adobe Illustrator85%
Adobe Indesign70%
Hemsidor/Web90%

Personlighet

Social kompetens90%
Vänlig90%
Ödmjuk90%

1991 - 1993

El- Teleteknik

Under gymnasieåren läste jag ellära, elektronik och styr och reglerteknik.

1991 - 1993

1993

Extra Ellära

Det fanns en möjlighet att lära sig mer inom ellära och även praktik, det läste jag under 1993.

1995 - 2006

ERICSSON AB

Började som testare första året, utvecklade mig och bytte jobb inom företaget.

1995 - 2006

2006 - 2008

Formab Data & Design AB

Jobbade med design och web i företaget Formab Data & Design AB

2008 - 2010

Next Step Media AB

Jag och två andra startade reklamföretaget Next Step Media.

2008 - 2010

2010 - 2018

AndyMedia

Mitt eget bolag som jag har än idag där jag utvecklar hemsidor.

2012 - 2015

Tierp Reklam AB

Vi startar reklamföretaget Tierp Reklam AB.

2012 - 2015

2015 - 2018

P&T Reklam AB

Detta företag köper vi under Tierp Reklam AB.

Mer personlig information

Mina barn

Jag har två döttrar. Den yngsta av dem är 12år och den äldsta är 17år. Min yngsta dotter går i femteklass på Centralskolan i Tierp och min äldsta dotter går Naturvetenskapsprogrammet på IT-Gymnasiumet i Uppsala. De båda bor hemma hos mig varannan vecka.

Övrig familj

Min mor bor också i Tierp och jag har en yngre bror samt en äldre syster. Min bror har bosatt sig i Uppsala och min syster i Kramfors. Jag har inga husdjur, i alla fall inte ännu.

Mitt hem

Jag bor själv med barnen mitt i centrala Tierp i en liten villa på Stenborgsvägen. Här trivs vi bra och med närhet till centrum och kommunikationer till Uppsala och Gävle. Restid till dessa städer är cirka 40 minuter.

Reklam & Design

Jag har drivit företag tidigare som ni kan se på mitt CV och tidslinjen. Jag fastnade för reklam och design redan innan 2006 då jag slutade på Ericsson och anledningen att jag slutade där var för att jag började kunna leva på kunskaperna då.

Efter det utvecklades designkunskaperna till mer praktiska bitar också, tryck på kläder, skyltar och bilar bland annat. Att ha jobbat med design och med att föra över det till färdig produkt till kunden har jag alltid trivts med, det är ett jobb som ger mig belöning och motivation att testa nya saker hela tiden.

Jobbet har även utvecklat mig praktiskt eftersom en hel del är "hands-on", till exempel att montera en bildekor, göra skyltar och montera skyltar på fasader.

Hemsidor & AndyMedia

Jag har idag kvar företaget "AndyMedia" som är min enskilda firma. Jag startade den 2010 och sedan dessa har jag utvecklat och hjälpt företagare med hemsidor. Framför allt hemsidor som kunden själv uppdaterar på ett enkelt sätt. Om ni inte märkt det ännu så är denna sida en del av AndyMedia.

Numera bedriver jag den verksamheten i mindre skala och åtar mig något projekt i månaden bara samt underhåller de kunder jag har. Men att utveckla hemsidor och lösningar åt kunder är också något jag tycker är jätteroligt.

Att få följa med i utvecklingen av websidor är spännande, det kan hända mycket på bara några år.

Familj & Vänner

För mig är mina två döttrar det viktigaste som finns. Nu har jag tyvärr bara dem varannan vecka men det är något jag har fått anpassa mig till.

De veckorna jag inte har mina änglar har det blivit automatiskt att jag jobbar mycket.

Golf

Moderatbandy som många kallar det är något jag tycker om att göra när jag får lite tid över. Det är mycket avkopplande att få slänga sig ut på banan och varva ned lite och umgås med vänner.

Jag spelar ute i Örbyhus som bara ligger 1,5 mil från hemmet.

Hav & Natur

Mina första 10 år växte upp i Karlholmsbruk i norra uppland, en kustnära ort med havet inpå knuten. Min far hade ett stort intresse av fiske och under många år spenderade vi stor del av vår tid på havet.

Jag tycker än idag om att vara ute på havet, fiska, bada eller bara campa med familj och vänner. Senaste åren har jag tyvärr saknat båt. Något som jag vill ändra på.

Volleyboll i mitt hjärta

Mitt liv har mer eller mindre kretsat kring volleyboll, denna sport har jag spelat aktivt i 27 år varav 17 av dem i elitserien med hemmalaget Tierp. Med början så sent som 13 år spelade jag tills jag fyllde 40 år.

Vid 15 års ålder kom vägskälet att välja sport. I samband med en olycka jag var med om i ishockeyn på ett genrep med TV-pucklaget i Bollnäs kom beslutet att välja volleyboll som huvudsport, även om jag fortsatte att spela ishockey tills jag var 17 år.

Resan i korthet

Med början i division 3 har jag fått varit med och spelat upp laget i elitserien där de ligger än idag. En mycket rolig och spännande resa.

Utöver det i lite yngre dagar så spenderades sommarhalvåret åt beachvolleboll och resa runt och tävlat. Här har jag lyckats vinna 3 SM-guld genom åren och än idag är jag den yngste att vinna guld på seniorsidan med mina 21 år.

Jag har också haft förmånen att resa runt i världen för att spela beachvolleyboll och har representerat Sverige.

Ett axplock ur livet

Copyright © 2020 AndyMedia.

Search